Get Adobe Flash player
Nieuw album!
Releases
Volg Matthias!
Op Facebook!

Wat hebben Lissa Lewis, Matthias Lens en Sasha & Davy met elkaar gemeen? Het zijn niet alleen keigoede artiesten; ze brachten deze maand op een paar dagen tijd van elkaar een nieuw album uit. Matthias Lens bracht het party-album ‘Samen uit, samen thuis’ uit, Lissa Lewis liet ons kennismaken met ‘Sprong in het duister’ en Sasha & Davy zingen Italiaanse klassiekers in het Nederlands op ‘La vita è bella’.

Om het publiek te laten kennismaken met hun nieuwe verzamelaars, trok het groepje artiesten gisteren richting Roeselare waar ze elk een paar nummers uit hun album brachten en nadien de tijd namen om met hun fans op de foto te gaan, een praatje te maken en de aangekochte albums te signeren.

Dat promo voeren loont trouwens, want het album van Matthias Lens komt deze week als hoogste nieuwe binnen in de Ultratop Albumlijst. ‘Samen uit, samen thuis’ staat op een mooie achtste plaats.

Ook de single uit het album, ‘Under the moon of love’ doet het zeer goed in de Vlaamse Ultratop 50.  Deze week klimt de single opnieuw een aantal plaatsen en staat het nummer op de 19de plaats.  We kunnen dus gerust stellen dat Matthias Lens begonnen is aan een zeer sterk en druk najaar!

Sfeerverslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *