Get Adobe Flash player
Nieuw album!
Releases
Volg Matthias!
Op Facebook!

Met zijn nieuwe album ‘Samen uit, samen thuis’ heeft zanger en accordeonist Matthias Lens zijn derde top 10 album op rij te pakken in de Ultratop albumcharts. Na zijn titelloze solo debuutalbum en de volledig instrumentale voltreffer ‘De mooiste musettes’, worden nu ook zijn Nederlandstalige bewerkingen van de grootste party classics uit de jaren ’60, ’70 en ’80 enorm gesmaakt door het grote publiek.

Matthias maakte van de titelsong van het album ‘Samen uit, samen thuis’, de Nederlandstalige bewerking van ‘Half a boy and half a man’ van Nick Lowe, een mooi succes en we kregen onlangs ook de leuke Nederlandstalige versie van ‘Under the moon of love’ voorgeschoteld.

Met zijn nieuwe single ‘You never can tell (C’est la vie)’ laat Matthias Lens de John Travolta in zich los. Deze uiterst dansbare en aanstekelijke Nederlandstalige bewerking van de gelijknamige rock-‘n-roll classic van Chuck Berry uit 1964, kende 30 jaar later een heuse revival nadat het nummer in 1994 gebruikt werd in de cultfilm ‘Pulp Fiction’ van regisseur Quentin Tarantino.

Of de danspasjes ten huize Lens/Lynn even vloeiend zijn als deze van Travolta/Thurman destijds, daar hebben we het raden naar, maar dat Matthias met deze nieuwe single de dansvloeren in Vlaanderen in beweging zal krijgen, daar zijn we zeker van!

‘You never can tell (c’est la vie) van Matthias Lens is binnenkort te downloaden via iTunes en staat ook op het nieuwe album ‘Samen uit, samen thuis’ dat eveneens te downloaden is via iTunes en ook als fysiek album verkrijgbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *